vrijdag 29 augustus 2014

Nieuw bibliotheeksysteem!

Meer online service en gebruiksgemak bij de Bibliotheek Haarlemmermeer   
  

De Bibliotheek Haarlemmermeer schakelt binnenkort over op een gloednieuw bibliotheeksysteem en tegelijkertijd wordt ook de vernieuwde website en online catalogus in gebruik genomen.
De langverwachte bibliotheek app op je smartphone of tablet zal vanaf dan ook te gebruiken zijn en je kunt gebruik gaan maken van een groot aantal nieuwe services, zoals het betalen van contributies en vergoedingen via iDeal en het ontvangen van inleverattenderingen via de mail of app!
Let op In verband met de overgang naar het nieuwe systeem zijn alle bibliotheekvestigingen op maandag 29 september de hele dag gesloten. Ook is het vanaf zaterdag 27 september 17:00 uur tot dinsdagochtend 9:00 uur niet mogelijk om gebruik te maken van onze digitale dienstverlening, zoals de website en de online catalogus.




Het kan zijn dat jij op dit moment nog openstaande telaatgelden of facturen hebben. Je kunt dit checken door in te loggen met je pasnummer en geboortedatum (bijv. 29121974). Om de overgang naar het nieuwe bibliotheeksysteem zo gemakkelijk mogelijk te maken, verzoeken wij je om deze bedragen nog vóór zaterdag 27 september 2014 te voldoen. Je kunt dit snel en eenvoudig doen via de betaalstations in onze bibliotheekvestigingen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten