donderdag 26 maart 2015

Let op! Per 1juni 2015 alleen nog lenen met voldoende bibliotheektegoed!

Per 1 juni 2015 is het niet meer mogelijk om materialen bij de mediatheek en de bibliotheek te lenen als je nog openstaand leengeld/telaatgeld, ofwel een negatief saldo, hebt.


Voor het lenen van materialen zonder leengeld moet je minimaal een saldo van €0,00 hebben, voor het lenen van materialen met leengeld moet je minimaal een saldo hebben ter hoogte van dat leengeld.
Via 'mijn menu" op de website van de bibliotheek kun je bij het onderdeel 'Mijn FinanciĆ«n' gemakkelijk je eigen financiĆ«le overzicht en saldo bekijken en kun je direct veilige betalingen doen via iDEAL om openstaande bedragen af te lossen en/of je bibliotheektegoed op te waarderen. Het minimale bedrag hierbij is €5,00. Uiteraard wordt een eventueel teveel betaald bedrag als tegoed op je pas gezet: handig om de volgende keer meteen je leengeld of telaatgeld mee te kunnen voldoen! Kleinere bedragen kun je in de bibliotheek zelf via PIN betalen aan de betaalautomaat.
Deze maatregel geldt voor alle leden, ook voor jeugdleden is het dus belangrijk dat er voldoende saldo op hun bibliotheekpas staat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten